GRAFIK ZAJĘĆ

TRENINGI ONLINE -LIVE-KWIECIEŃ 2020

Boks i fitness przeszły do online, szczegóły na Facebook/KlubBokserskiPiesciarz
💟 #zostanwdomu i trenuj z nami 💟 specjalnie dla Was przygotowaliśmy plan treningów online. Sprawdź! 

Zajęcia kierowane do mężczyzn: 

♠ treningi w godz. 18:30-19:30 

♠ pon/śr/pt: Boks

♠ Plan zajęć aktualny – 1-30.04.2020 r.

♠ Trener: Aleksy Kopeć

 

Zajęcia kierowane do kobiet: 

♥ treningi w godzinach 19:00-20:00 

♥ pon/śr/pt: Zumba, Zumba Sentao 

♥ Trenerka: Kasia Sobczyńska

 

♥ wt/czw/sob: Piloxing, Piloxing Barre 

♥ Trenerka: Justyna Kaźmierczak

 

!!!Plan zajęć: 1-30.04 2020 r.!!!

1.04, śr – zumba, zumba sentao

2.04, czw – piloxing barre, piloxing

3.04, pt – zumba, zumba sentao

4.04, sob – piloxing barre, piloxing 

6.04, pon – zumba, zumba sentao

7.04, wt – piloxing barre , piloxing 

8.04, śr – zumba, zumba sentao

9.04, czw – piloxing barre, piloxing

10.04, pt –  zumba, zumba sentao

11.04, sob – piloxing barre, piloxing 

13.04, pon – zumba, zumba sentao

14.04, wt – piloxing barre, piloxing 

15.04, śr – zumba, zumba sentao

16.04, czw – piloxing barre, piloxing

17.04, pt –  zumba, zumba sentao

18.04, sob – piloxing barre, piloxing 

20.04, pon – zumba, zumba sentao

21.04, wt – piloxing barre , piloxing 

22.04, śr – zumba, zumba sentao

23.04, czw – piloxing barre, piloxing

24.04, pt –  zumba, zumba sentao

25.04, sob – piloxing barre, piloxing 

27.04, pon – zumba, zumba sentao

28.04, wt – piloxing barre , piloxing 

29.04, śr – zumba, zumba sentao

30.04, czw – piloxing barre, piloxing

Szanowni Klubowicze, uprzejmie informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją spowodowaną koronawirusem, kierując się dobrem nas wszystkich, podjęliśmy decyzję, że od 14.03.2020 r., do odwołania zawieszamy wszystkie treningi odbywające się stacjonarnie w klubie. Nie jest do dla nas łatwa decyzja, ale w obliczu zagrożenia staramy się postępować  odpowiedzialnie i rozsądnie. Wszystkie karnety będą przedłużone (naliczenie w oparcie o okres zamknięcia klubu). Szczegółowe informacje odnośnie powrotu do normalnego funkcjonowania klubu będziemy regularnie publikować na naszej stronie i Facebooku. Życzymy dużo zdrowia. Aleksy i Magdalena Kopeć

!!NOWOŚĆ!!

 Treningi dedykowane dla kobiet: 

ZUMBA

PILOXING BARRE 

 KICK – BOXING *

*TRWAJĄ ZAPISY DO GRUPY. PRZED ZAJĘCIAMI PROSIMY O KONTAKT W CELU POTWIERDZENIA TRENINGU W DANYM DNIU

OD PONIEDZIAŁKU DO NIEDZIELI – TRENINGI INDYWIDUALNE

ZAPISY: 600 979 219

PONIEDZIAŁEK

GIMNASTYKA Z  ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

16.50 – 17.45 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

GIMNASTYKA Z ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

18.00 – 18.55 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

BOKS MŁODZIEŻ (12-17 lat)  

Grupa zaawansowana

17.00 – 18.30 (90 min)

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

18.30 – 20.00  (90 min)

Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)

BOKS

20.00 – 21.30 (90 min)

Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)

MMA GRAPPLING (stójka)

19.00 – 20.30 (90 min)

Przemysław Włodkowski

SALA 1 (dół)

PILOXING

19.10 – 20.05 (55 min)

Justyna Kaźmierczak

SALA 2 (góra)

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

PILOXING BARRE

NOWOŚĆ!

20.15 – 21.10 (55 min)

Justyna Kaźmierczak

SALA 2 (góra)

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

WTOREK

GIMNASTYKA Z  ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

16.50 – 17.50 (90 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

GIMNASTYKA Z ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

18.00 – 19.00 (60 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

BOKS MŁODZIE (12-17 lat)  

Grupa początkująca

17.00 – 18.30 (90 min)  

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

18.30 – 20.00 (90 min)

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

20.00 – 21.30 (90 min)

Piotr Skutela

SALA 1 (dół)

MMA GRAPPLING (parter)

19.00 – 20.30 (90 min)

Przemysław Włodkowski

SALA 1 (dół)

MUAY THAI

20.10- 21.40 (90 min)

Arek Dębliński/Aleksander Kalicki

SALA 2 (góra)

ZUMBA

18.00 -18.55 (55 min)

Kasia Sobczyńska

SALA 2 (góra)

KICK-BOXING

NOWOŚĆ!

19.00 – 20.00 (60 min)

Aleksander Kalicki

SALA 2 (góra) 

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

TRWAJĄ ZAPISY DO GRUPY. PRZED ZAJĘCIAMI PROSIMY O KONTAKT W CELU POTWIERDZENIA TRENINGU W DANYM DNIU

ŚRODA

GIMNASTYKA Z  ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

16.50 – 17.45 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

GIMNASTYKA Z ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

18.00 – 18.55 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

BOKS MŁODZIEŻ (12-17 lat)  

Grupa zaawansowana

17.00 – 18.30 (90 min)

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

18.30 – 20.00 (90 min)

Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)

BOKS

20.00 – 21.30 (90 min)

Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)

MMA GRAPPLING (stójka)

19.00– 20.30 (90 min)

Przemysław Włodkowski

SALA 1 (dół)

PILOXING BARRE

NOWOŚĆ!

19.10 – 20.05 (55 min)

Justyna Kaźmierczak

SALA 2 (góra)

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

PILOXING 

20.15 – 21.10 (55 min)

Justyna Kaźmierczak

SALA 2 (góra)

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

CZWARTEK

GIMNASTYKA Z  ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

16.50 – 17.45 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

GIMNASTYKA Z ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

18.00 – 18.55 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

BOKS MŁODZIE (12-17 lat)  

Grupa początkująca

17.00 – 18.30 (90 min)

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

18.30 – 20.00 (90 min)  

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

20.00 – 21.30 (90 min)

Piotr Skutela

SALA 1 (dół)

MMA GRAPPLING (parter)

19.00 – 20.30 (90 min)

Przemysław Włodkowski

SALA 1 (dół)

MUAY THAI

20.10- 21.40 (90 min)

Arek Dębliński/Aleksander Kalicki

SALA 2 (góra)

KICK-BOXING

NOWOŚĆ!

19.10 – 20.10 (60 min)

Aleksander Kalicki

SALA 2 (góra) 

-zajęcia dedykowane dla kobiet-

TRWAJĄ ZAPISY DO GRUPY. PRZED ZAJĘCIAMI PROSIMY O KONTAKT W CELU POTWIERDZENIA TRENINGU W DANYM DNIU

PIĄTEK

GIMNASTYKA Z  ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

16.50 – 17.45 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

GIMNASTYKA Z ELEMENTAMI BOKSU DLA DZIECI (6-11 lat*)

18.00 – 18.55 (55 min)

Natalia Skibińska

SALA 2 (góra)

BOKS MŁODZIEŻ (12-17 lat)  

Grupa zaawansowana

17.00 – 18.30 (90 min)

Aleksy Kopeć

SALA 1 (dół)

BOKS

18.30 – 20.00 (90 min)

Dominik Broda

SALA 1 (dół)

BOKS

20.00 – 21.30 (90 min)

Dominik Broda

SALA 1 (dół)

MMA GRAPPLING (stacje)

18.30– 20.00 (90 min)

Przemysław Włodkowski

SALA 1 (dół)

*zajęcia: Gimnastyka sportowa z elementami boksu 6-11 lat (ukończone 6 lat)

WEEKEND

SOBOTA

PILOXING

09.30 – 10.25 (55 min)

Justyna Kaźmierczak

SALA 2 (góra)

SOBOTA

BOKS

11.00 – 12.30 (90 min)

 Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)

SOBOTA

KONSULTACJE Z DIETETYKIEM

spotkania w godzinach: 11.00 – 14.00 

 Justyna Nierwińska

SALA 2 (góra)

NIEDZIELA

BOKS

10.00 – 11.30 (90 min)

 Krzysztof Cieślak

SALA 1 (dół)